40. TRADICIONALNI DRUŽINSKI POHOD NA KRIM 20.9.2020

VABI
v okviru akcije Slovenija planinari na

40. TRADICIONALNI DRUŽINSKI POHOD NA KRIM – 1107 m

V nedeljo 20. septembra 2020, bo potekal 40. tradicionalni več generacijski družinski pohod na Krim, na goro s čudo¬vitim razgledom na vso Sloveniji.

Dostopi na to goro nad Ljubljanskim barjem, so možni z več strani. Vse poti so markirane. Za pot boste potrebovali od 1,5 do 2,5 ure hoje, odvisno od štartnega mesta. Do parkirišča pod planinskim domom se je možno pripeljati tudi s kolesi ali avtomobili.

Ob 10.30 uri bo pri planinskem domu družabno srečanje. Čakajo vas dobro vzdušje, sladke nagrade mladim pohodnikom, dobra družba. Prikazana bo praktična uporaba AED defibrilatorja, novi pridobitvi namenjeni varnosti obiskovalcev Doma.

Pohod in srečanje bo ob vsakem vremenu. Informacije na tel. 031 691 891 Rudi.
Zaključek pohoda zaradi Covida-19 ob 12. uri.

Možna izhodišča za vzpon na Krim : Preserje, Podpeč, Jezero, Rakitna in Lovska koča nad Gorenjo Brezovico.

Po potrebi, po predhodni prijavi na telefonsko številko 031 691 891 Rudi, bo med 7. in 8. uro zagotovljeno vodenje iz parkirišča pod Sveto Ano.

Vljudno vabljeni in srečno pot

UO PD Podpeč – Preserje

logo_big

V času druženja zaradi vse slabše epidemiološke slike Covida-19, pri planinskem domu OBVEZNA UPORABA OBRAZNIH MASK (pokrita nos in usta), izogibanje druženju in zbiranju večjega števila ljudi na enem mestu, izogibanje tesnim stikom ozir. ohranjati varnostno distanco najmanj 1,5 m med osebami, upoštevati pravila higiene kašljanja in kihanja, stalno razkuževati roke. Vsi obiskovalci so dolžni spoštovati vsa navodila organizatorja in oskrbnika koče v povezavi s COVID-19 in varovanjem našega zdravja!