Mladinski odsek vabi na Goli vrh 14.6.2015

Tokrat bomo obiskali vrh, ki kraljuje na meji med Slovenijo in Avstrijo. Z njega je lep razgled v osrčje Kamniško-Savinjskih Alp, v Železno kapljo in na Karavanke.

ODHOD – PRIHOD

Odhod bo izpred Osnovne šole v Preserju ob 7:00,  iz Podpeči 7:10 in iz Brezovice ob 7:20. Prihod na Brezovico približno ob 17.40, v Podpeč ob 17.50 in v Preserju 18.00.

VOŽNJA IN HOJA

Do izhodišča Ravenska Kočna  je  približno 1 uro in pol vožnje. Od tam je 2 uri in pol hoje do vrha Goli vrh. Za povratek do avtobusa, bomo potrebovali za hojo dve uri. Če nam bo čas dopuščal si bomo ogledali še kaj zanimivega.

CENA IZLETA

Za otroka je potrebno plačati 6€, za starša 15€ in sicer kar ob jutranjem odhodu oz. na avtobusu.

POTREBNA OPREMA ZA IZLET

Potrebuješ vetrovko, pijačo (najbolje topli čaj), malico, kos armafleksa oz. podloge za sedenje (ne celega), kapo in rokavice, primerno velike in uhojene gojzarje, rezervna oblačila v vrečki, ki ostane med izletom na avtobusu (pulover, hlače, nogavice, spodnje hlače), prazno vrečko za smeti, Dnevnik mladega planinca, pisalo ter primerno velik nahrbtnik (trdo hrbtišče v velikosti planinčevega hrbta in prostornina tudi za pulover, ki ga ima sicer zjutraj na sebi).

Z VAMI GREMO

Vodniki, mentorji in mladinski voditelji Planinske zveze Slovenije: Marko in Maja Kovač. Tel. št. za info in spremembe 041 795-006.

Članarino lahko poravnate na izletu.

Planinski pozdrav!

————————————————–odreži——————————————————

Izleta se bo-mo udeležil-i: ______________________________________________

Telefonska številka staršev:__________________ Podpis starša:_______________

Prijavnico pošljite najkasneje do četrtka 11.6.2015 Maji Kovač.