Planinski pohod v Dražgoše 9.1.2022

Planinsko društvo Podpeč–Preserje vabi vse člane društva v nedeljo, 9. 1. 2022 v Dražgoše.

Odhod posebnega avtobusa v nedeljo zjutraj: Preserje ob 8. uri na avtobusni postaji.
Ustavili se bomo tudi v Kamniku, Podpeči, Notranjih in Vnanjih Goricah in na Brezovici.

Z avtobusom se bomo popeljali mimo Ljubljane, skozi Škofjo Loko do Železnikov. V Železnikih se bomo ustavili na jutranji kavici. Iz Železnikov se bomo odpravili peš v Dražgoše (tisti, ki bodo hoteli, cca 2 uri hoje ), ostale pa bo avtobus odpeljal v Dražgoše. V Dražgošah bo ob 12. uri proslava. Po proslavi se bomo vsi skupaj odpeljali proti domu. Po dogovoru bi se ustavili za kosilo.

Cena prevoza je 20 €

Prijave zbira Marko Goršič tel. 3631-175 in mobi 041 795-006 (v večernih urah)
Rok za prijave je do četrtka, 6. 1. 2022.

Bolj zahtevne obveščamo, da se bomo v primeru zadostnega števila udeležencev in primernih vremenskih razmer, odpravili na nočni Pohod po poteh partizanske Jelovice. To je od Pasje Ravni do Dražgoš ( cca. 10 ur večino nočne hoje ).
Zaradi organizacije prevoza vas prosim, da pokličete Gorana Šehoviča (041 502-897) do srede, 5. januarja 2022. Takrat se bomo pogovorili tudi o vseh podrobnostih.

VABLJENI

Udeleženec pohoda s prijavo za pohod potrdi, da je seznanjen z zahtevnostjo pohoda ter izpolnjuje pogoje za varno sodelovanje na njem. Ima plačano članarino PZS za tekoče leto. Se ravna v skladu s častnim kodeksom slovenskih planincev in mora dosledno upoštevati navodila vodnikov.
Vsak udeleženec je dolžan imeti s seboj »Osebni komplet prve pomoči«!

Obvezno je tudi izpolnjevanje PCT pogojev.